انتقاد جان بولتون نسبت به سیاست دولت بایدن در مورد اصرار آنها به برپا کردن برجام

  • 1400/11/19
مشاور امنیت ملی سابق آمریکا

جان بولتون، مشاور امنیت ملی سابق آمریکا در مصاحبه‌ای با مجله «نیوزویک» که روز سه‌شنبه ۱۹بهمن منتشر شده است نسبت به سیاست دولت بایدن انتقاد کرد و گفت: «دولت بایدن طی یک سال گذشته برای اینکه این توافق را احیا کنند پشت سر هم امتیاز داده است. این اصرار برای دوباره سرپا کردن این توافق، وسواس‌گونه بوده و من فکر می‌کنم از این جهت می‌توان گفت که آنها حاضرند تقریباً هر کاری بکنند تا توافق احیا شود.»

دولت فعلی آمریکا به ریاست «جو بایدن» ادعا کرده قصد دارد از طریق مذاکرات وین آمریکا را به برجام برگرداند اما عملاً هنوز از اجرای سیاست فشار حداکثری عقب‌نشینی نکرده است. دولت آمریکا چندین بار هم در حین مذاکرات وین گفته در صورت عدم توافق در گفت‌وگوها، «همه گزینه‌ها» از جمله اقدام نظامی روی میز است.

او گفت: «فکر نمی‌کنم این مسئله [گزینه نظامی] واقعاً روی صفحه رادار آنها باشد. به نظرم، این [تهدید نظامی] یک تهدید توخالی دیگر است… گمان نمی‌کنم اثری بر ارزیابی ایرانی‌ها از وضعیت امور داشته باشد. فکر نمی‌کنم آنها ترسی از این تهدید داشته باشند.»

نظر شما در مورد این نوشته چیست؟

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی یکی از نمادها کلیک کنید:

نماد WordPress.com

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. خروج /  تغییر حساب )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. خروج /  تغییر حساب )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. خروج /  تغییر حساب )

درحال اتصال به %s

این سایت برای کاهش هرزنامه‌ها از ضدهرزنامه استفاده می‌کند. در مورد نحوه پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.