هشتمین روز اعتصاب کارگران کشت و صنعت میان آب

  • 1400/11/03
اعتصاب کارگران کشت و صنعت میان آب

کارگران شرکت کشت و صنعت نیشکر میان آب در شهرستان شوش، روز یکشنبه ۳بهمن‌ماه، با تداوم اعتراضات خود، فعالیت‌های شغلی را متوقف کرده و برای هشتمین روز متوالی اقدام به برگزاری تجمع کردند.

کارگران معترض با تجمع در محوطه این مجتمع و در دست داشتن نوشته‌هایی، در خصوص به کارگیری نیروهای روزمزد با دستمزد روزانه ۹۰هزار تومان بدون حق بیمه تأمین اجتماعی و هم‌چنین دخالت کارفرمایان در مسائل شخصی کارگران اعتراض کردند.

اعتصاب‌کنندگان هم‌چنان با سردادن شعارهایی، اعتراض خود را نسبت به وضعیت قراردادهای کاری، دستمزد پایین و نحوه مدیریت این مجتمع نشان داده و خواستار رسیدگی مسئولان به مطالبات شغلی و معیشتی خود شدند.

آنها با اشاره به این‌که شرکت کشت و صنعت میان آب به مدت ۵سال با کارگران، قراردادهای ساعتی بدون پرداخت مزایا منعقد کرده و امنیت شغلی و معیشتی کارگران به خطر افتاده است، خواستار پرداخت حقوق، مزایا و بیمه مطابق با قانون کار شدند.

 

نظر شما در مورد این نوشته چیست؟

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی یکی از نمادها کلیک کنید:

نماد WordPress.com

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. خروج /  تغییر حساب )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. خروج /  تغییر حساب )

درحال اتصال به %s

این سایت برای کاهش هرزنامه‌ها از ضدهرزنامه استفاده می‌کند. در مورد نحوه پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.