- 1400/02/22

بهدنبال تشدید حملات موشکی حماس و حملات هوایی اسراییل به نوار غزه و بالاگرفتن اعتراضات در شهر مرکزی لاد، اسراییل در این شهر وضعیت اضطراری اعلام کرد. این شهر به صحنه شورش اعراب اسراییلی علیه حملات هوایی تبدیل شده است.
آشوشیتدپرس ۲۲اردیبهشت گزارش داد: اوایل روز چهارشنبه موشکها یکبار دیگر از غزه بهطرف اسراییل شلیک شدند و اسراییل باز نوار غزه را مورد حملات هوایی خود قرار داد.
خبرگزاری فرانسه گزارش داد: سازمان همکاری اسلامی که مرکز آن در جده عربستان است با انتشار بیانیهیی «با شدیدترین لحن حملات مکرر اسراییل علیه مردم فلسطین» را محکوم کرد.
بلینکن، وزیر خارجه آمریکا در مورد درگیریها در غزه با اشکنازی وزیر خارجه اسراییل صحبت کرد. آمریکا در مورد وضعیت در بیت المقدس، شیخ جراح و شلیک موشکها از غزه بسیار نگران است. بلینکن خواهان تنشزدایی از جانب هر دو طرف شد.
(خبرگزاریهای آسوشیتدپرس، فرانسه، عرب نیوز، سایت وزارتخارجه آمریکا: ۲۲اردیبهشت)