محموله تسلیحات رژیم ایران در سوریه مورد حمله یک پهپاد ناشناس قرار گرفت

  • 1399/11/24

انهدام خودرو تسلیحات در سوریه

انهدام خودرو تسلیحات در سوریه

دیدبان حقوق‌بشر سوریه روز پنجشنبه ۲۳ بهمن گزارش کرد که یک فروند پهپاد ناشناس خودرویی را که یک محموله سلاح از طریق عراق به سوریه می‌آورد در نزدیکی یک گذرگاه نظامی غیرقانونی میان دو کشور مورد هدف قرار داد. این گذرگاه غیرقانونی میان عراق و سوریه در نزدیکی شهر آلبوکمال در حومه شرقی دیرالزور برای انتقال تسلیحات برای شبه‌نظامیان به کار می‌رود.

در پی حمله این پهپاد انفجارهای متعددی در نتیجه منهدم شدن خودرو مربوطه رخ داد ولی درباره تلفات جانی این حادثه هنوز اطلاعی در دست نیست.

در روزهای گذشته یک نیروی شبه‌نظامی جدید وابسته به رژیم ایران از حلب به شهر آلبوکمال برای استقرار در مناطق مرزی میان سوریه و عراق منتقل شده است. این نیروها که «لشکر حاج قاسم سلیمانی» نام دارند یک گروه شبه‌نظامی جدید هستند که در منطقه نبل و الزهراء در حومه شمالی حلب تشکیل شده و دهها تن از شبه‌نظامیان شیعه محلی را در خود دارند. (العربیه ۲۳ بهمن).

بیان دیدگاه

این سایت برای کاهش هرزنامه‌ها از ضدهرزنامه استفاده می‌کند. در مورد نحوه پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.