
جامعه پرستاری اهواز در اعتراض
صبح روز یکشنبه 15مرداد 96 جامعه پرستاری اهواز در اعتراض به طرح تربیت پرستار بیمارستانی مقابل دانشگاه جندی شاپور تجمع کردند.
در این تجمع که از ساعت ۹ صبح، برگزار شده، جمعی از پرستاران و دانشجویان پرستاری اهوازی شرکت کردهاند. تجمعکنندگان خواستار لغو طرح تربیت پرستار بیمارستانی هستند. تجمعکنندگان میگویند: تربیت پرستار در بیمارستانها، هم از اعتبار و تخصص پرستاری آکادمیک میکاهد و هم سلامت مردم را با «غیرفنینگری» تهدید میکند.
بیشتر بخوانید:
روز چهارشنبه ۱۱مرداد ۹۶ پرستاران مؤسسه آوای سلامت در اهواز در مقابل دانشگاه علوم پزشکی اهواز تجمع اعتراضی برگزارش کردند. تجمعکنندگان خواستار تسریع در پرداخت حقوقها و مطالبات عقبافتاده یک ساله خود شدند.
تجمع اعتراضی پزشکان و پرستاران در اهواز
در گچساران روز چهارشنبه اول دیماه 95 حدود هفتاد نفر از پزشکان و پرستاران بیمارستان موسوم به رجایی در اعتراض به دریافت نکردن کارانه یکساله خود در مقابل ساختمان اداری این بیمارستان تجمع کردند. همزمان با تجمع پزشکان متخصص و پرستاران این بیمارستان، اتاق عمل و کلینیک نیز تعطیل شد.