
تظاهرات مردم غوطه شرقی در حومه دمشق
یک تظاهر کننده سوری:
«ما اکنون در خیابانهای مناطق غوطه شرقی هستیم. جمعیت زیادی به خیابانها آمدهاند تا اعلام کنند ما آتشبس را فقط برای شهر خودمان نمیخواهیم در حالیکه بقیه هموطنانمان در دیگر شهرها زیر بمباران و کشتار قرار دارند».
اهالی غوطه با تظاهرات خود میخواهند به همه اعلام کنند آتشبس در این مناطق تنها درخدمت رژیم اسد است و مردم سوریه از آن سودی نمیبرند.
ما خواهان اجرای آتشبس در تمام غوطه هستیم. ما اهالی دوما با برادرانمان در عربین و حموریا هستیم. همه اهالی مناطق شمالی با شما هستند و هیچوقت آتشبس منطقهیی را قبول نمیکنیم.
ما خواستار وحدت تشکلهای نظامی هستیم. یکانهای رزمنده در این شرایط باید دست در دست هم بدهند. الآن زمانی است که باید با هم متحد باشیم تا رژیم اسد و متحدان آن یعنی رژیم ایران و روسیه را بیرون کنیم.
ما آتشبس در مناطق را بهطور منفرد و مجزا قبول نداریم. غوطه متحد و یکپارچه است و تجزیه شدنی نیست.
ما اهالی غوطه شرقی به راهحل سیاسی، که باعث کاهش تنش در منطقه شود، جواب مثبت میدهیم. ما به رزمندگان سپاه بزرگ رحمان اعتماد داریم و انشاالله تصمیمهای جدی و سختی برای صلح و امنیت مردم در قسمت میانی و شهرهای سقبا و حموریا وکفر بطنا و زملکا بگیرد. سرنگون باد رژیم اسد و همه شبهنظامیان در غوطه و اطراف آن، انشاالله همه این شبهنظامیان نابود شوند.