اگنس کالامار: سرانجام فریاد عدالت خواهی مردم ایران شنیده شد

  • 1401/09/04
اگنس کالامار

اگنس کالامار؛ دبیرکل سازمان عفو بین‌الملل روز پنجشنبه سوم آذر در واکنش به تصویب قطعنامه شورای حقوق‌بشر سازمان ملل متحد مبنی بر تشکیل کمیته حقیقت‌یاب برای بررسی موارد نقض حقوق‌بشر در ایران گفت: «سرانجام فریاد عدالت خواهی مردم ایران شنیده شد».
دبیرکل سازمان عفو بین‌الملل در بیانیه‌یی که به همین منظور قرائت کرد گفت: «امیدوار است تشکیل این کمیته تغییری اساسی در رویکرد جامعه بین‌المللی در مقابله با معضل معافیت از مجازات باشد که مدتها است به جنایات و نقض جدی حقوق‌بشر در ایران دامن زده است».
وی در ادامه بیانیه افزود: «این نهاد سال‌ها است برای ایجاد یک مکانیسم تحقیقاتی و پاسخگویی بین‌المللی در رابطه با ایران تلاش می‌کند. فرآیندی که می‌بایست زودتر آغاز می‌شد. تصویب این قطعنامه، پیامی روشن به مقامات رژیم ایران می‌دهد که دیگر نمی‌توانند بدون ترس از عواقب اعمالشان مرتکب جنایت شوند. حالا دولتها باید اطمینان حاصل کنند که این مأموریت بدون تأخیر، اجرایی شده و منابع کافی را در اختیار داشته باشد. هم‌چنین باید از مقامات جمهوری اسلامی بخواهند که به‌طور کامل همکاری کنند و اجازه دسترسی بدون مانع به اطلاعات را بدهند».
کالامار در بیانیه خود با تأکید بر این‌که عفو بین‌الملل با دقت، موارد جدی نقض حقوق‌بشر در ایران از جمله قتل‌های غیرقانونی، استفاده غیرقانونی از زور، بازداشت‌های خودسرانه، شکنجه و سایر موارد را مستند کرده است افزود: «مقامات رژیم ایران، درخواست‌های مکرر جامعه بین‌المللی برای آغاز تحقیقات در مورد این جنایات را نادیده گرفته‌اند و به‌دنبال از بین بردن شواهد جنایات خود بوده‌اند و بازماندگان قربانیان را که خواستار حقیقت و دادخواهی هستند را مورد آزار و اذیت قرار می‌دهند».(سایت عفو بین‌الملل ۳آذر)

نظر شما در مورد این نوشته چیست؟

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی یکی از نمادها کلیک کنید:

نماد WordPress.com

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. خروج /  تغییر حساب )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. خروج /  تغییر حساب )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. خروج /  تغییر حساب )

درحال اتصال به %s

این سایت برای کاهش هرزنامه‌ها از ضدهرزنامه استفاده می‌کند. در مورد نحوه پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.