سخنگوی کاخ سفید: پهپاد مهاجم به نفتکش ساخت صنایع داخلی رژیم ایران بود

  • 1400/05/16
جن ساکی سخنگوی کاخ سفید

جن ساکی سخنگوی کاخ‌سفید با اشاره به حملات پهپادی اخیر به کشتی مرسر استریت، خواستار متوقف شدن اقدامات ناقض قطعنامه‌های شورای امنیت توسط رژیم ایران شد.
سخنگوی کاخ سفید، روز شنبه ۱۵مرداد گفت، ما از این رژیم می‌خواهیم همه فعالیت‌های مغایر با قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل را متوقف کند.
وی با اشاره به بیانیه‌ی صادر شده توسط سنتکام درباره تحقیقات انجام شده درباره حمله پهپادی به نفتکش مرسر استریت که بر پایه مدارک به دست آمده، گفت این پهپاد در داخل ایران تولید شده بود.
سخنگوی کاخ‌سفید آمریکا در ادامه گفت، وزیران خارجه گروه هفت و نماینده عالی اتحادیه اروپا نیز با صدور بیانیه‌یی اعلام کردند در پایبندی‌شان به امنیت دریانوردی و حمایت از کشتیرانی تجاری متحد هستند.

 

نظر شما در مورد این نوشته چیست؟

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی یکی از نمادها کلیک کنید:

نماد WordPress.com

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. خروج /  تغییر حساب )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. خروج /  تغییر حساب )

درحال اتصال به %s

این سایت برای کاهش هرزنامه‌ها از ضدهرزنامه استفاده می‌کند. در مورد نحوه پردازش داده‌های دیدگاه خود بیشتر بدانید.